English (United States) Srpski (Srbija)
Morena inženjering d.o.o
  Bul. Nikole Tesle 17/lokal 3, 18000 Niš
  tel. 018/513-668, 526-652
  office@morenaict.com
  www.morenaict.com
  www.morena.co.rs
Trenutna pozicija:   Programi
Register   |  Prijava

Iz naše ponude izdvajamo:

Minimize
MorenaInn - Hoteljerstvo
MorenaInn - Hoteljerstvo 

NOVO!

Nakon tri godine razvoja lansirali smo novi proizvod namenjen hotelima i hotelskim preduzećima. Hotel Property Management System MorenaInn tehnološki je superiorno rešenje u odnosu na sve poznate svetske HPMS...

 detaljnije...
FrutIS - Otkup i prerada voća
FrutIS - Otkup i prerada voća 

FrutIS je namenjen za evidentiranje i temeljito praćenje procesa otkupa i prerade voća u skladu sa vodećim međunarodnim standardima za procesiranje hrane.

FrutIS je od strane žirija Diskobolos 2006. dobio Posebno priznanje kao jedno od najvećih informatičkih rešenja u 2006. godini

 detaljnije...
Leonardo - LDCS
Leonardo - LDCS 

Softverski paket "Leonardo" je lokalni DCS (Departure Control System - Sistem za kontrolu odlazaka) namenjen evidenciji i obaveštavanju putnika na aerodromima, autobuskim i železničkim stanicama. Omogućava evidenciju linija, registraciju putnika, štampu propusnica za izlazak na pistu/stanicu, otvaranje i zatvaranje check-in šaltera... Zasnovan je na kombinaciji savremenih tehnologija (.Net platforma, web servisi, troslojna arhitektura...) i robusnog sistema za upravljanje bazama podataka (SQL Server).

 detaljnije...
Snowflake
Snowflake 

Snowflake je ASP.Net kontrola koja dramatično ubrzava razvoj analitičkih web aplikacija. Jednostavno se povezuje sa bilo kojim izvorom multidimenzionih (OLAP) ili relacionih podataka koji podržava XMLA (XML for Analysis) standard. Pri tome izvor podataka, web server i krajnji korisnik mogu biti na tri različite strane sveta. XMLA standard podržavaju najveći svetski proizvođači multidimenzionih baza podataka uključujući Hyperion, Microsoft, SAS, SAP AG, Crystal Decisions itd.

 
Centralni buking
Centralni buking 

Softver je namenjen službama prodaje hotelsko-turističkih preduzeća ili hotela kao alat za analizu prodaje hotelskih kapaciteta, a u cilju optimalne iskorišćenosti.

 
Računovodstveni paket
Računovodstveni paket 

Računovodstvnim programima se bavimo od samog osnivanja firme. U okviru ovog paketa nalaze svi softverski moduli potrebni službi računovodstva: glavna knjiga, analitike, obračun zarada i kadrovska evidencija, magacinsko/materijalno knjigovodstvo, komercijala, kalkulacije, praćenje proizvodnje, putni nalozi, blagajna, osnovna sredstva... Ovaj paket koriste kako preduzeća tako i računovodstvene agencije.